За ДиМаджо

"Димаджо" ЕООД е регистрирана в Бургаски окръжен съд с индификационен  №  203789211. Фирмата е изцяло специализирана в областта на почистването. Към активите на фирмата попадат:

  • Две автомивки оборудвани със съвременна техника за почистване на МПС. Едната автомивка "Дац Ауто" е единствената в гр. Бургас, която разполага с подемник за автомобили, което позволява тяхното почистване и отдолу. Тя се намира на адрес ул. „Професор Яким Якимов“ 5. 

  • Център за машинно пране на килими. Центърът е оборудван със съвременна техника за машинно пране, тупане, сушене и опаковане на килими, подови постелки, тенти, китеници, дамаски и др. Центърът за машинно пране на килими е единствения, който разполага с камера за сушене. Това позволява да извършваме услугата "Пране на килими" в срок от 24 часа. Фирмата разполага с автомобили, които вземат и доставят до адреса ви вашите килими и др. текстил.

  • Фирма ДиМаджо има дългогодишен опит в почистването на фамилни къщи, апартаменти, офиси, хотели. Разполагаме с обучен персонал и необходимата техника и химикали за извършването на тази услуга.

"Димаджо" ЕООД е представител за България на една от най-големите турски фирми за производство на почистваща техника SAFRANMAKINA.